середу, 29 квітня 2015 р.

ПРЕС-РЕЛІЗ КУЩОВОГО СЕМІНАРУ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЕКОЛОГО-НАТУРАЛІСТИЧНОГО НАПРЯМКУ "ПОЄДНАННЯ В НАВЧАЛЬНО - ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ ІННОВАЦІЙНИХ ТА ТРАДИЦІЙНИХ КОМПОНЕНТІВ У РІЗНОСТОРОННЬОМУ АСПЕКТІ НАВЧАННЯ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО ВИХОВАННЯ"


Комунальна установа"Баштанський районний методичний кабінет"
м. Баштанка, вул. Баштанської республіки,41
(05158)2685328.04.2015р.
                                                                        прес-реліз

28 квітня 2015 року на базі Баштанської гімназії відбувся кущовий семінар для педпрацівників еколого-натуралістичного напрямку Баштанського, Новобузького, Казанківського, Снігурівського, Новоодеського та Березнегуватського районів за участю працівників обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.
У програму заходу були включені наступні питання:  "Державні вимоги до позашкільної еколого натуралістичної освіти. Використання інноваційних технологій у навчально-виховному процесі позашкільних навчальних закладів", з якого виступила Попова І.О., заступник директора з навчально-методичної роботи Обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, "Інноваційно- педагогічні напрямки роботи в Обласному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді. Участь у конкурсах та інших масових заходах еколого-натуралістичного напрямку вихованців та учнів навчальних закладів області", з якого виступила Коваль І.В., завідуюча організаційно-масовим відділом Обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді натуралістичного центру учнівської молоді. 
З особливостями еколого-натуралістичної роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку в нашому регіоні ознайомила Кофан О.О., керівник гуртків Будинку творчості учнів Баштанського району. З презентацією  еколого-натуралістичної роботи Будинку творчості учнів Баштанського району виступила Литвиненко В.В., методист Будинку творчості учнів Баштанського району.
Учасники семінару взяли участь у  круглому столі «Співпраця Обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді з навчальними закладами Баштанського, Березнегуватського, Казанківського, Новобузького, Новоодеського, Снігурівського районів». Активну участь у обговоренні взяли Мєшкова Т.В., методист РМК, Гапішко С.В, директор гімназії, Комариста Л.В, директор районного Будинку творчості учнів, Сінчук О.Є., заступник директора районного БДЮТ, представники від районів.



Немає коментарів:

Дописати коментар