середу, 15 квітня 2015 р.

прес-реліз наради з персоналом пунктів тестування

Комунальна установа
 «Баштанський районний методичний кабінет»
м. Баштанка, вул.Полтавська, 41
(05158)26853
15.04.2015

Прес-реліз
У Баштанській загальноосвітній школі №1відбувся інструктаж працівників, залучених до проведення зовнішнього незалежного оцінювання – 2015.
14 квітня 2015 року  в Баштанській загальноосвітній школі №1 пройшла нарада та інструктаж осіб, залучених до проведення зовнішнього незалежного оцінювання – 2015.
Участь у заході взяли сорок працівників Баштанської загальноосвітньої школи №1 та Баштанської гімназії, які будуть працювати на пунктах тестування під час основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання у цьому році. Баштанський район визначено як один з п’яти базових округів проведення зовнішнього незалежного оцінювання в Миколаївській області. Дев’ятого квітня аналогічний захід було проведено у Баштанській загальноосвітній школі №2, за участю тридцяти чотирьох працівників.
У програму заходу було включено питання змісту і мети ЗНО, організації та адміністрування  процесу тестування, вимоги до підготовки пункту тестування та аудиторій.  Особлива увага зверталася на дії персоналу пункту тестування в день проведення ЗНО та на вирішення нестандартних ситуацій на пункті.
Баштанський район - постійний учасник проведення пробного тестування та основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання, починаючи з 2008 року.




Немає коментарів:

Дописати коментар